Formålet med kalenderen på denne platform er at samle fagligt relevante kurser på et sted. Er du udbyder af kurser og workshops for psykologer og psykoterapeuter, er du velkommen til at oprette dig som bruger på siden under “Aktivitetskalender/Login Opret Aktivitet”. Når du er oprettet som bruger, kan du selv lægge kurser og workshops ind, som efter min godkendelse så vises i kalenderen. Og det er gratis.

Indlæser Begivenheder

← Tilbage til Begivenheder

EFT-instituttet

+ Google Map
Borgergade 28 2.sal
København K,1300Danmark
www.eft-instituttet.dk

januar 2019

Rhonda Goldman: Emotionsfokuseret terapi med par (EFT-C)

17 januar 09:30 - 20 januar 16:30
EFT-instituttet, Borgergade 28 2.sal
København K,1300Danmark
+ Google Map

4 dages træning i emotionsfokuseret terapi med par v. den internationale anerkendte EFT-træner dr. Rhonda Goldman. Denne fire dages workshop bygger på den seneste forskning udført af Dr. Greenberg og hans kolleger indenfor arbejdet med emotionsfokuseret terapi med par. Kurset er EFT-C niveau 1 træning, og det er åbent for psykologer, psykoterapeuter og familieterapeuter med interesse for parterapi.    

Læs mere »

marts 2019

Introduktion til emotionsfokuseret terapi med par – EFT/C

26 marts 09:30 - 16:30
EFT-instituttet, Borgergade 28 2.sal
København K,1300Danmark
+ Google Map

Workshop v. Steen Rassing Er du interesseret i emotionsfokuseret terapi med par, så er denne dag måske noget for dig. Dagen er åben for alle terapeuter, uanset terapeutisk retning, og med dig hjem får du et indblik i, hvordan det oplevelsesorienterede og emotionsfokuserede er kernen i parterapien samt i de temaer, der udspiller sig i terapien. Læs mere og tilmeld dig her.

Læs mere »
+ Eksporter begivenheder