Formålet med kalenderen på denne platform er at samle fagligt relevante kurser på et sted. Er du udbyder af kurser og workshops for psykologer og psykoterapeuter, er du velkommen til at oprette dig som bruger på siden under “Aktivitetskalender/Login Opret Aktivitet”. Når du er oprettet som bruger, kan du selv lægge kurser og workshops ind, som efter min godkendelse så vises i kalenderen. Og det er gratis.

Indlæser Begivenheder

Kommende Begivenheder

Begivenheder Search and Views Navigation

Begivenhed Views Navigation

marts 2019

Fra Selvregulering til selvkontrol

19 marts 09:00 - 16:00
|Tilbagevendende Begivenhed (Se alle)

One event on 19.03.2019 at 9:00am

Psykolog Hanne Sloth og psykolog Else Brunvand kvalificerer, hvordan du i praksis arbejder målrettet med at træne børns selvkontrol.

Læs mere »

Tilknytning og tilknytningsteori i professionel behandling

22 marts 09:30 - 24 marts 16:30

V. Meriam Al-Erhayem & Peter Munk Målet med tilknytningseminaret er at bidrage til at deltagerne får en bevidsthed om tilknytning og tilknytningsmønstre i almindelighed og eget tilknytningsmønster i særdeleshed. På den måde er det intentionen at kunne bidrage til at deltagerne får tilknytningsbevisthed integreret som en del af det indre kompas vi bruger i vores forståelse for os selv og for andre.

Læs mere »

Introduktion til emotionsfokuseret terapi med par – EFT/C

26 marts 09:30 - 16:30
EFT-instituttet, Borgergade 28 2.sal
København K,1300Danmark
+ Google Map

Steen Rassing er certificeret parterapeut og supervisor og underviser ved EFT-instituttet. Workshop v. Steen Rassing Er du interesseret i emotionsfokuseret terapi med par, så er denne dag måske noget for dig. Dagen er åben for alle terapeuter, uanset terapeutisk retning, og med dig hjem får du et indblik i, den rolle emotioner spiller i parforholdet, hvordan det oplevelsesorienterede og emotionsfokuserede er kernen i parterapien, og i de kernetemaer, der udspiller sig i parforholdet og parforholdets konflikter omkring tilknytning, identitet og…

Læs mere »

Introduktion til Compassion Focused Therapy

28 marts 09:00 - 29 marts 16:00

Mindwork udbyder dette 2-dages introkursus i Compassion Focused Therapy  (anden terapeutisk retning) med Dr. Chris Irons. Compassion Focused Therapy (CFT) er en integreret tilgang udviklet af professor Paul Gilbert. Tilgangen har rod i evolutionsteori, neurovidenskab, social- og udviklingspsykologi, kognitiv adfærdsterapi og Mindfulness.

Læs mere »

april 2019

Skam, sjælens længsel og at være selvglad

1 april 09:30 - 2 april 17:00

En workshop om skam v. psykolog Lars Sørensen Kurset bygger på bøgerne Skam – medfødt og tillært (2013) og Sjælens længsel (2016).

Læs mere »

En praktisk indføring i ACT

4 april 09:00 - 17:00
|Tilbagevendende Begivenhed (Se alle)

One event on 05.04.2019 at 09:00

Introduktion til ACT - Acceptance and Commitment Therapy, som er en 3. generations kognitiv terapi, som adskiller sig fra det meste konventionelle psykoterapi ved ikke at fokusere på at reducere symptomer og lidelse, men derimod på, hvordan man kan opnå et meningsfuldt liv på trods af lidelsen. v. v/ Hanne Stubbe Teglbjærg, Psykiater og PhD

Læs mere »

Live parterapi med Jette Simon

6 april 09:30 - 7 april 16:30

2 dage, hvor du kan opleve live EFT parterapi udført af Jette Simon.

Læs mere »

Jette Simon: EFT grundkursus /Externship træning København 2019

10 april 10:00 - 13 april 16:00
Center for Familieudvikling, Østergade 5, 2.
København,Danmark
+ Google Map
8.400DKR

Fire dages grundlæggende træning i Emotionsfokuseret Parterapi, baseret på Susan Johnsons model for emotionsfokuseret parterapi. Kurset er godkendt af The International Centre for Excellence in Emotionally Focused Therapy – ICEEFT. Kursets indhold I løbet af disse fire dage, får du en grundig introduktion til EFT modellen, de enkelte faser, trin og interventioner, så du efterfølgende kan anvende det i dit arbejde med par. Kursets overordnede målsætninger er: Deltagerne vil opnå en tydelig forståelse for de grundlæggende erfaringsbaserede og systemiske koncepter,…

Læs mere »

1-årig efteruddannelse i neuroaffektiv udviklingspsykologi

23 april 08:00 - 25 april 17:00

1-årig efteruddannelse i neuroaffektiv udviklingspsykologi med børn og familier med mulighed for certificering. Efteruddannelsens formål er at få et grundigt kendskab til neuroaffektiv udviklingspsykologi bl.a. gennem de neuroaffektive kompasser, så det bliver muligt, at arbejde mere målrettet med både vurderings- og interventionsopgaver eller blot blive bedre til at arbejde med forældre, unge og børn i ens daglige arbejde.   Modul 1: 23. – 25. april 2019 Modul 2: 22. – 23. maj 2019 Modul 3: 16. – 17. september 2019…

Læs mere »

Psykoterapi på et tilknytningsteoretisk grundlag

25 april 10:00 - 17:00

V. Psykoterapeut Inge Holm. På dette et-dags kursus vil Inge Holm vise, hvordan vi som psykoterapeuter kan arbejde med de utrygge tilknytningsmønstre og tilknytningstraumer i voksenlivet – på et solidt udviklingspsykologisk, tilknytningsteoretisk og neurovidenskabeligt grundlag.

Læs mere »
+ Eksporter begivenheder