Persondatapolitik og brug af cookies

1.0 Persondata

Persondata er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du tilmelder dig nyhedsbrev eller ønsker registrering i listen over terapeuter, indsamler og behandler jeg de persondata, som er relateret til det pågældende. I det følgende forklares  hvordan dine personlige data behandles samt hvilke valgmuligheder du har vedrørende dine oplysninger.

2.0 Dataansvarlig

Emotions-fokus.dk drives af Steen Rassing, firmanavn Continuo v. Steen Rassing
Jeg kan kontaktes via mail: sr@steenrassing.dk eller via telefon 70 20 40 25

3.0 Formål og brug af persondata

Jeg benytter dine persondata med henblik på at kunne levere den service, som du køber eller tilmelder dig, f.eks. ved tilmelding til nyhedsbrev, ved køb af plads på terapeutlisten.

3.1 Persondata ved køb 

Ved køb indsamler jeg en række oplysninger om dig, som er relevante for købet. Typisk er det fakturerings oplysninger som navn, email og adresse og oplysning om hvilket produkt/materiale du har købt på hvilket tidspunkt. Jeg anvender disse oplysninger for at kunne levere og fakturere det, du har købt. Og jeg lagrer de for købet relevante oplysninger i en periode på fem år (i forhold til senest afsluttede regnskabsår) dit seneste køb, i overensstemmelse med regnskabs lovgivningen.

I forbindelse med køb af plads på sitet som terapeut, registrerer og håndterer jeg også de informationer, der skal fremgå på sitet.

3.2 Nyhedsbrev

Såfremt du har givet samtykke (via tilmelding) til at jeg kan sende dig nyhedsbreve, opbevarer og anvender jeg dit navn og e-mail adresse til dette. Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet via link i nyhedsbrevet eller ved at skrive til mig.

Jeg benytter leverandøren og værktøjet Mailchimp til nyheds-mails og har databehandleraftale med dem.

4.0 Periode for opbevaring samt sletning

Jeg gemmer selvfølgelig dine persondata så længe vi er forpligtet hertil efter lovgivningen. Personfølsomme oplysninger slettes 5 år efter seneste aftale.

5.0 Generelt om indsigt og behandling af persondata

Du har ret til at få oplyst, hvilke persondata vi behandler og du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Såfremt det viser sig, at persondata om dig er urigtige eller vildledende, så har du ret til at få dem rettet eller slettet. Kan du ikke selv rette dem, eller hvis du har andre indsigelser mod vores behandling af dine persondata, så skriv til mig på info@steenrassing.dk

6.0 Klageret

Du har mulighed for at klage over min behandling af dine persondata, til Datatilsynet.

7.0 Ændring af  persondatapolitik

I tilfælde af væsentlige ændringer af denne persondatapolitik, gives  besked i form af en synlig meddelelse på websitet.

Brug af cookies mv.

På mine sider under emotions-fokus anvendes cookies til indsamling af trafikdata vha Google Analytics. Dette lagrer en lille tekstfil uden personlige oplysninger i din browser, der gør at du kan genkendes ved tilbagevendende besøg. Du kan via din browser slette cookies selv, og du kan i din browser blokere for modtagelse af cookies.

Oplysningerne benyttes alene for at jeg kan se hvilke sider, der besøges og med hvilken hyppighed. Oplysningerne videregives eller sælges ikke til andre.

Min hjemmeside drives af Hosting4Real, som jeg har databehandleraftale med.