Om sitet

Indenfor drømmetydning er vand ofte et billede på vores følelser og i den emotionsfokuserede terapi er målet og midlet til transformation vores emotioner.

Sitet Emotions-fokus.dk er en platform, der understøtter kendskabet til og udbredelsen af emotionsfokuseret terapi for individuelle, par og familier. Platformen henvender sig til terapeuter, udbydere af kurser og workshops samt mennesker, som søger terapi.

Tilbud til terapeuter

 • En aktivitetskalender, hvor du kan finde kurser, workshops mv. som er relevante for terapeuter.
 • En gratis nyhedsmail, hvor du ca. 1 gang om måneden modtager en opdatering omkring nye kurser og aktiviteter. Du kan tilmelde dig nyhedsmailen nederst på denne side.
 • Mulighed for at blive listet på sitet under parterapi og individuel terapi, såfremt du er trænet i en af de anerkendte emotionsfokuserede metoder (Emotionsfokuseret terapi for indviduelle, familier eller par i Les Greenberg eller Susan Johnson versionen, ISTDP eller AEDP) Prisen for dette er kr. 200+moms årligt pr. adresse du ønsker optaget i listen. Hvis du ønsker at blive optaget på sitet, sender du mig blot en mail med dit navn, den form for terapi du tilbyder, klinikadresse og web-site, så sørger jeg for at du bliver oprettet og faktureret. Er du psykoterapetstuderende på sidste del af dit studie, vil dette fremgå i overskriften.
 • Afholder du kurser og workshops for par, har du mulighed for at få annonceret dette i oversigten over terapeuter, men dette koster lidt, så kontakt mig, hvis dette har din interesse,

Som arrangør af kurser og workshops

indenfor emotionsfokuseret terapi, giver dette site dig mulighed til for at nå endnu flere mulige kursusdeltagere gennem:

 1. Gratis annoncering af arrangementer henvendt til terapeuter i kalenderen. Her skal du blot oprette dig på siden, og efterfølgende kan du lægge dine egne kurser og workshops ind i kalenderen. Det er som sagt helt gratis. Men kun kurser og workshops relateret til emotionsfokuseret terapi bliver vist i kalenderen.
 2. Ønsker du yderligere eksponering kan du tilkøbe betalt annoncering. Kontakt mig, hvis du er interesseret i ekstra eksponering i form af:
  1. Nyhedsindlæg på siden
  2. Udvidet omtale i den månedlige nyheds-mail, der sendes ud til sidens abonnenter
  3. Bannerannonce på sites forside

For dig, der søger en terapeut

På denne platform kan du også finde en oversigt over terapeuter, der er trænet i en eller anden form for emotionsfokuseret terapi - for par eller for individuelle.

Sitet ejes og drives af Steen Rassing SE 25121023, mail: info@emotions-fokus.dk tlf. 70 20 40 25

 

Politik for opbevaring af personoplysninger

 • Når du tilmelder dig nyhedsbrevet opbevares oplysninger om dit navn og e-mail i Mailchimp.
 • Ved oprettelse som terapeut på sitet, opbevarer jeg oplysninger svarende til dem, du fremstår med på sitet, samt nødvendige faktureringsoplysninger.
 • De oplysninger jeg har i forbindelse med optagelse på sitet, nyheds-mails mv. anvendes ikke til formål ud over disse, og du kan på anmodning bede om at få oplyst, hvad jeg har registreret om dig, og du kan også altid bede om at få oplysningerne slettet.