Formålet med kalenderen på denne platform er at samle fagligt relevante kurser på et sted. Er du udbyder af kurser og workshops for psykologer og psykoterapeuter, er du velkommen til at oprette dig som bruger på siden under “Aktivitetskalender/Login Opret Aktivitet”. Når du er oprettet som bruger, kan du selv lægge kurser og workshops ind, som efter min godkendelse så vises i kalenderen. Og det er gratis.

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Jette Simon: Emotionsfokuseret Parterapi med individuelle

1 september 10:00 - 2 september 15:00

EFT og den individuelle samtale i parterapien plus introduktion til principperne for EFT med individuelle

Tilknytningsteori og videnskaben om kærlighed giver et praktisk kort til udformning af sunde, tillidsfulde relationer. Kortet strækker sig ud over romantisk kærlighed og giver en arbejdsteori om voksenkærlighed og følelsesregulering, der kan anvendes til individuel terapi for en række præsenteret problemer.

Ud over vanskeligheder i parforhold kan tilknytningsteori hjælpe med at behandle individer, hvis udfordringer med følelsesregulering har forårsaget depression, angst, afhængighed, og andre psykiske problemer.

Du kan læse mere om kursets indhold og tilmelding på hjemmesiden for Dansk Center for Emotionsfokuseret Parterapi: www.dkceft.dk

Detaljer

Start:
1 september 10:00
Slut:
2 september 15:00
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
www.dkceft.dk

Arrangør

Jette Simon